Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

11 Ιανουαρίου, 2018

Για ,,Πολιτικούς Αλητάμπουρες,,

Επειδή τόλμησαν να μιλήσουν οι τρισάθλιοι οι Συριζαίοι για πολιτική αλητεία του ΠΑΜΕ εξαιτίας της εισβολής του στο Υπουργείο Εργασίας και επειδή έχει χαθεί το μέτρο εντελώς, αφού οι μεγαλύτεροι πολιτικοί αλητάμπουρες που πέρασαν από αυτόν τον τόπο τολμούν να προσάπτουν σε άλλους πολιτική αλητεία θα αναφερθούμε στην αιτιολογική έκθεση των Συριζαίων για τους πλειστηριασμούς!

Στην αιτιολογική έκθεση λοιπόν για τους πλειστηριασμούς οι Συριζαίοι δικαιολογούν την ηλεκτρονική διεξαγωγή των πλειστηριασμών γράφοντας ότι αυτό γίνεται για να διαφυλαχθεί η ψυχική υγεία αυτού που θα χάσει το σπίτι του! 
Σου αρπάζουν το σπίτι οι Συριζαίοι με ηλεκτρονικό πλειστηριασμό για να το δώσουν στους τραπεζίτες και δεν το κάνουν για να αποφύγουν τις λαϊκές αντιδράσεις στα δικαστήρια αλλά για να διαφυλαχθεί η ψυχική υγεία αυτού που χάνει το σπίτι του! 
Αυτή η αιτιολογική έκθεση λοιπόν εάν δεν είναι πολιτική αλητεία, τότε τι είναι πολιτική αλητεία;!

Και μιας και μιλάμε για πλειστηριασμούς, εάν ό μη γένοιτο δεν ανατραπεί αυτή η πολιτική και φτάσουμε στις κατασχέσεις λαϊκών κατοικιών, 
οι απατεώνες οι Συριζαίοι θα κατηγορήσουν για πολιτική αλητεία το ΠΑΜΕ που θα μπει μπροστά να υπερασπίσει το σπίτι του φτωχού και θα κόψει από τη ρίζα το χέρι που θα σηκωθεί στη λαϊκή κατοικία;!
 Το χέρι που θα σηκώνεται ν’ αρπάξει την λαϊκή κατοικία δεν θα είναι πολιτική αλητεία και θα είναι πολιτική αλητεία το κόψιμό του;!

Νόμος είναι το δίκιο του εργάτη και όχι τα συμφέροντα του κεφαλαιοκράτη! 
Ας το βάλουν καλά στο μυαλό τους οι Συριζαίοι, γιατί το ΠΑΜΕ ούτε φώναζε ούτε φωνάζει αυτό το σύνθημα για πλάκα, όπως για πλάκα το φώναζαν αυτοί προκειμένου να κοροϊδέψουν τον κόσμο και να γίνουν κυβέρνηση για να κάνουν τις βρωμοδουλειές που δεν μπορούσαν να κάνουν οι Σαμαροβενιζέλοι!





Οι Συριζαίοι που υπεράσπιζαν την πέτρα και την κουκούλα, 
οι Συριζαίοι που υπεράσπιζαν το κάψιμο των αυτοκινήτων και των μαγαζιών του κοσμάκη από τους μπαχαλάκηδες, 
οι Συριζαίοι που παρουσίαζαν τους μπαχαλάκηδες από αγανακτισμένους έως επαναστάτες, 
αυτοί οι ίδιοι οι Συριζαίοι ήταν που κατηγόρησαν χθες το ΠΑΜΕ για πολιτική αλητεία επειδή εισέβαλε στο Υπουργείο Εργασίας σπάζοντας … Continue readingΟι Συριζαίοι της πέτρας και της κουκούλας μιλούν για πολιτική αλητεία…
Agkidapress





Ολομέτωπη επίθεση έχει εξαπολύσει η κυβέρνηση στα συνδικάτα που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ.
Χαρακτηρίζουν τις κινητοποιήσεις θεατρικές, ακατανόητες , που μόνο στόχο έχουν να φθείρουν την κυβέρνηση.
Υπουργός μάλιστα έφτασε στο σημείο να παρομοιάζει την δράση των εργαζομένων με την δράση του Ρουβικωνα σχολιάζοντας την κατάληψη του υπ. Εργασίας.
Οι εργαζόμενοι όμως δεν φορούν κουκούλες

Όλα αυτά για να καταλήξουν ότι το ΠΑΜΕ και κατά συνέπεια το ΚΚΕ θέλουν να τσαλακώσουν την κυβέρνηση και με αυτό τον τρόπο κάνουν πλάτες στην ΝΔ.

Αυτά δηλαδή που έλεγε και το ΠΑΣΟΚ όταν κυβερνούσε.

Επειδή όμως έχουν κοντή μνήμη θα τους θυμίσω κάποιες στιγμές σύγκρουσης με την κυβέρνηση ΝΔ ΠΑΣΟΚ όχι για να θυμίσω την μαχητική στάση του ΠΑΜΕ αλλά την δική τους στάση.
- Μεγάλη απεργία στα λιμάνια, καθημερινές συγκρούσεις των εργατών με τα ΜΑΤ τα ταξικά συνδικάτα ήταν εκεί . Δήλωση Τσίπρα αρχηγού αξιωματικής αντιπολίτευσης «Εξαλλοσύνες του ΠΑΜΕ στα λιμάνια»
- Απεργία στην Χαλυβουργική, η ποιο μεγάλη απεργία στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια καθημερινές μάχες με τα ΜΑΤ και τους μπράβους της εργοδοσίας, οι συρίζαιοι πέρασαν αλλά δεν 
κόλλησαν
- Η κυβέρνηση ΝΔ ,ΠΑΣΟΚ επιστρατεύει τους καθηγητές,  οι καθηγητές επιμένουν και στις Γ.Σ ψηφίζουν απεργία οι πρόεδροι που ανήκαν στον Σύριζα πάνε στην ολομέλεια των προέδρων και ψηφίζουν να μην γίνει απεργία ενάντια στις αποφάσεις των σωματείων τους. 

Οι πρόεδροι που ανήκουν στο ΠΑΜΕ ψήφισαν απεργία
- Απεργία για το κλείσιμο της ΕΡΤ οι καθηγητές είναι ακόμα σε επιστράτευση το ΠΑΜΕ προτείνει να συμμετέχουμε στην απεργία για να σπάσουμε τον τσαμπουκά της κυβέρνησης. 
Να τους θυμίσω ήταν τότε που τους ψάχναμε να συνεδριάσουν τα ΔΣ και δεν έπιαναν τα τηλέφωνα πόναγε η μέση τους είχαν πονοκέφαλο κτλ. 
την απεργία την έκαναν οι εκπαιδευτικοί του ΠΑΜΕ και κάποιοι από τις παρεμβάσεις. Κάποιοι από τους τότε συνδικαλιστές του ΣΥΡΙΖΑ είναι τώρα βουλευτές.
Αυτά για να φρεσκάρω την μνήμη κάποιων που θεωρούν ότι οι αγώνες των εργαζομένων είναι για να ανεβάζουν κυβερνήσεις όπως έκαναν στο κίνημα το 12-15 .
Εδώ μιλάμε για το δικαίωμα της απεργίας για δικαίωμα που χύθηκε αίμα τι περίμεναν να καθόμαστε στο σπίτι μας και να κάνουμε αναρτήσεις?

Μπροστά τους θα μας βρουν…