Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

11 Μαΐου, 2020

Η Έρη Ρίτσου για την ΤσιπροΖαίϊκη 9 Μάη !!!



Στις 9 του Μάη του 2019, ανήμερα της Αντιφασιστικής Νίκης των Λαών, (που η ΕΕ προσπαθεί απεγνωσμένα να πλασάρει ως ''Μέρα της Ευρώπης", αφήνοντας απ' έξω τις αμερικανικές συμμαχικές δυνάμεις :P )
ο κ. Τσίπρας πρωθυπουργός τότε της χώρας, μαζί με τους ακροδεξιούς Ορμπαν, Σαλβίνι, Κουρτς και τους υπόλοιπους ηγέτες της ΕΕ, υπέγραψε την διακήρυξη - μνημείο αντικομμουνισμού του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου που αναφέρει:
''Τριάντα χρόνια πριν, εκατομμύρια άνθρωποι πολέμησαν για την ελευθερία τους και για την ενότητα και γκρέμισαν το Σιδηρούν Παραπέτασμα που είχε διχοτομήσει την Ευρώπη για δεκαετίες''.
Ένα χρόνο μετά, 9 Μάη 2020, η "Αυγή", έχει προφανώς ξεχάσει το "Σιδηρούν Παραπέτασμα" και κυκλοφορεί με πρωτοσέλιδο τη γνωστή φωτογραφία του Σοβιετικού στρατιώτη να ανεμίζει την κόκκινη σημαία με το σφυροδρέπανο στα ερείπια του Ραϊχσταγκ και λεζάντα "1945-2020: 75 χρόνια από τη μεγάλη αντιφασιστική νίκη. Δεν θα πεθάνει μόνος. Τσάκισέ τον!"

Μου έρχονται στο μυαλό διάφορες λέξεις, "ανάλγητοι, αναίσχυντοι, ανερμάτιστοι, ανήθικοι..." αλλά μπορείτε να συμπληρώσετε στα σχόλια ό,τι σας εκφράζει. 
Από "πολιτικοί απατεώνες" μέχρι "ξεφτίλες", όλα δεκτά.

Υ.Γ. Δεν ανεβάζω τη φωτογραφία, γιατί το φουμπου άμα δει σφυροδρέπανο παθαίνει βαρύ εγκεφαλικό και μπλοκάρει για 30 μέρες τον αναρτήσαντα. Προφανώς έχει λυπηθεί πολύ με την αντιφασιστική νίκη και μάλλον έχει μια ψιλοαδυναμία στους ΝΑΖΙ.
Ερη Ριτσου

------------------

Απ τα Σχόλια


Καψη Βουλα εγω επιμενω ομως,ζητω ο Κοκκινος Στρατος.....!!!!!!




Καψη Βουλα οσο για τους συριζαιους να θυμηθουμε επισης εκεινο το υπεροχο event στις 9 Μαη το 2015 με το legalize canabis στο Συνταγμα,και παρουσα ολη την τοτε συριζανελ κυβερνηση??απο αρχης ειχαν δηλωσει το ποιοι ειναι,μια φορα ξεφτιλες για παντα ξεφτιλες!


Δεσποινα Δεληγιαννιδου Καψη Βουλα έτερον εκατερον,ναι στη νομιμοποίηση της κάνναβης, στην αυτοκαλλιέργεια ( είναι πολλοί οι λόγοι που δεν νομίζω ότι χρειάζεται να αναλυθούν εδώ, αρκεί να σας πω ότι γλύτωσα από χειρουργείο στο έντερο)
Αυτό δεν μας εμποδίζει να γιορτάσουμε την νίκη του λαού. Πέρσι ήμουν στο Ζάππειο...


Καψη Βουλα Δεσποινα Δεληγιαννιδου συγκρινετε μονη σας λοιπον τις αξιες του καθενος,οσο για τα "θετικα" της καναβης τα βλεπουμε ηδη γυρω μας και θα δουμε και περισσοτερα,αυτο μπορουσε να κανει οσυριζα σαν "θετικο" αυτο εκανε ετσι? τοσος ειναι τοσο μπορει ο καθενας θα μου πειτε,σωστο και αυτο!
Απόκρυψη ή αναφορά


Καψη Βουλα Δεσποινα Δεληγιαννιδου δικο σας αυτο το βιντεο...https://www.youtube.com/watch?v=S7vYIv2fhDY...

YOUTUBE.COM
«Αυτό υπογράψατε!!!»: Απίστευτη έκρηξη Γκιόκα (ΚΚΕ) κατά Τσίπρα…«Αυτό υπογράψατε!!!»: Απίστευτη έκρηξη Γκιόκα (ΚΚΕ) κατά Τσίπρα και ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή (9/5/19)


Κατερίνα Κουτροκόη Νομίζω Έρη μου το πολιτικοί απατεώνες τα λέει όλα!! Ετούτοι θυμήθηκαν την αντιφασιστική νίκη, ο Κούλης ξαφνικά κάνει μαθήματα ηθικής στους Κομμουνιστές γιατί δεν τιμά τους νεκρούς της Μαρφίν... στήνει μνημεία... Τι ζούμε;;; Πόσο ακόμη αντέχουμε, ως λαός, αυτή την κοροϊδία άραγε;


Μαγνήτης Μιχάλης Ε να την βάλω εγώ την εικόνα.... να φάω εγώ το μπαν απ' το φατσοβιβλίο 😉


Έλσα Ράσιου Απο πού κι ως πού μέρα της Ευρωπης ???? Η Γαλλια παραδοθηκε ανευ ορων. Η Αυστρια γεννησε το Χιτλερ και η Γερμανια εθρεψε το ναζισμο ενω Ιταλια και Ισπανια το φασισμο. Νορβηγια και Φιλλανδια ταχθηναν στο πλευρο του αξονα. Η Φιλλανδια μαλιστα διευκολυνε με νυχια και δοντια την επιθεση της Γερμανιας κατα της ΕΣΣΔ. Για ποια Ευρωπη μιλανε ρε γμτ ????????????


Ερη Ριτσου Βάλε και τις χώρες της Βαλτικής με τους εθελοντές τους στις τάξεις των SS και είμαστε κομπλέ!