Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου 2017

Αυτό το Γράμμα πρέπει να κάνει το Γύρο του κόσμου,,,,Παρακαλώ μη το αγνοήσεις: Θα παρεις καλη τυχη μεσα σε 2 ημερες αν το κοινοποιήσεις και συμμετέχεις,,

Αυτο το γραμμα γραφτηκε τον Οκτώβρη του 1917 και πρεπει να κανει το γυρο του κοσμου.
Εχει κάνει το γύρο του κόσμου πάνω από 10 φορές!!
Πολλοι που το διάβασαν ξύπνησαν.
Άλλοι πάλι όχι.
Θα παρεις καλη τυχη μεσα σε 2 ημερες αν το κοινοποιήσεις και συμμετέχεις στην απεργία της Πέμπτης, να φωνάξεις «Κάτω τα ξερά σας από το δικαίωμα στην απεργία»
Πρεπει να το στειλεις σε αλλους.
Δεν ειναι αστειο.
Αν δεν το κάνεις, μισθοί θα πέσουν στον καιάδα και μια καταιγίδα φόρων θα πέσει να σε κάψει.
Και αν έχουν ποινικοποιήσει την απεργία μαύρη κούνια που σε κούναγε.
Στειλε αντιγραφο σε ανθρωπους που νομιζεις οτι δεν θέλουν συναίνεση να φτάσουμε στον πάτο, οργάνωση παντού να ρθουν τα πάνω κάτω!!
Κάνε 20 κοινοποιήσεις και απεργία μαζί και δες τι θα γινει σε 2 ημερες.
Η αλυσιδα ξεκίνησε από την τσαρική Ρωσία το 1917 και γραφτηκε απο καποιο ιεραπόστολο εν ονόματι Λένιν.
Από τότε ο δρόμος χαράχτηκε. Ο πάγος έσπασε.
Προσεξε τα ακολουθα:
Καποιοι που τόλμησαν να απεργήσουν, που τόλμησαν να σπάσουν τις αλυσίδες τους, λιγες μερες αργοτερα κέρδισαν την ίδια τη ζωή όχι κάπου μεταφυσικά αλλά εδώ στη Γη!
Κάποιοι αλλοι πήραν την επιστολη και την ξέχασαν. Την είχαν στα χερια τους 100 χρόνια και δεν έκαναν τίποτα, γιατί δεν πίστευαν.
Έχασαν και τις δουλειές τους και τα σπίτια τους και τη ζωή τους ακόμη.
Παρακαλω μη το αγνοησεις. Δ Ο Υ Λ Ε Υ ΕI!!!
Αν αγνοήσεις την απεργία της Πέμπτης γυρνάς αυτομάτως 100 χρόνια πίσω.

       12/12/17                                                                                                         😊

Κόσμησαν τα γραφεία του ΣΕΒ !!

Αγωνιστική παρέμβαση του ΠΑΜΕ στα γραφεία του ΣΕΒ (VIDEO - ΦΩΤΟ)

Eργαζόμενοι από δεκάδες σωματεία του Ιδιωτικού και Δημόσιου τομέα, που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ, πραγματοποίησαν το πρωί αγωνιστική παρέμβαση στα γραφεία του ΣΕΒ.
Τα συνδικάτα «υπέβαλαν» στην πρόσοψη του κτιρίου τα βασικά αιτήματα του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος.«751 ευρώ κατώτερο μισθό», «Κάτω τα ξερά σας από το δικαίωμα απεργία», «Αυξήσεις στους μισθούς», «Όχι στα χαράτσια και στη φοροληστεία». Με κόκκινη μπογιά στην είσοδο των γραφείων του ΣΕΒ, οι εργαζόμενοι υπογράμμισαν το σύνθημα «Κέρδη βουτηγμένα στων εργατών το αίμα» και ότι για την εργατική τάξη «Νόμος είναι το δίκιο του εργάτη».
Μιλώντας στους συγκεντρωμένους ο Παναγιώτης Κατάρας πρόεδρος της Ομοσπονδίας Τύπου – Χάρτου κάλεσε σε ένταση του αγώνα για την επιτυχία της απεργίας της Πέμπτης 14 Δεκέμβρη.
Το ΠΑΜΕ σημειώνει:
«Οι βιομήχανοι μέσα από εβδομαδιαία δελτία, ημερίδες και συνεντεύξεις ξεδιπλώνουν τη στρατηγική του κεφαλαίου για τα νέα χτυπήματα στους μισθούς, τις συμβάσεις και τις εργασιακές σχέσεις, προκειμένου να ανακάμψουν και να αυξηθούν τα κέρδη και τα προνόμια των επιχειρηματικών ομίλων. Τις επιδιώξεις και τους στόχους του μεγάλου κεφαλαίου σε κάθε κλάδο και εργασιακό χώρο, τις κάνει πράξη και τις προχωρά με σθένος, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Ταυτόχρονα οι μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι σε κάθε κλάδο τροποποιούν τις επιχειρησιακές συμβάσεις προς το χειρότερο, τσακίζουν τον εργάσιμο χρόνο, καταργούν τις αργίες, ξεζουμίζουν κυριολεκτικά τους εργαζόμενους.
Οι εργαζόμενοι, η νεολαία, οι άνεργοι πρέπει να δώσουμε αποφασιστική απάντηση με μαζική συμμετοχή στην πανελλαδική-πανεργατική απεργία στις 14 Δεκέμβρη, στις απεργιακές συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ σε όλες τις πόλεις της χώρας. Στην Αθήνα, στις 10.30 στην Ομόνοια».
1 / 13