Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

26 Ιανουαρίου, 2017

ο Βρώμικος Ρόλος των Φασιστοειδών όπου Γής:

Giorgos Trihakis: 
26/1/17

Στην πρώτη φωτογραφία εφτά στρατιώτες Αλβανικής καταγωγής σχηματίζουν με τα χέρια τους τον αετό,το έμβλημα της Αλβανικής σημαίας. Αναμφισβήτητα αυτό αποτελεί σήμα κατατεθέν των Αλβανών εθνικιστών και σε καμιά περίπτωση δεν σημαίνει προβολή της σημαίας τους,ούτε δηλώνει αγάπη προς την πατρίδα.
Στη δεύτερη φωτογραφία βλέπουμε ένα ταξίαρχο του Ελληνικού στρατού,να κάνει κάτι παρεμφερές,με τη διαφορά ότι αυτός χαιρετάει ναζιστικά, και ενώ οι άλλοι είναι απλοί φαντάροι,που σε εννιά μήνες ολοκληρώνουν την θητεία τους,αυτός είναι ανώτερος αξιωματικός,ένα από τα κορυφαία μόνιμα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων. 
Ο στρατιωτικός που χαιρετά ναζιστικά είναι ο Δημήτριος Μούρτος, ταξίαρχος εν αποστρατεία, πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, μέχρι τον θάνατό του το 2013. Ο Μούρτος υπήρξε ενεργός χρυσαυγίτης και η Χρυσή Αυγή τον αποχαιρέτησε με τα ακόλουθα λόγια: ''Ο Ταξίαρχος Μούρτος Δημήτριος τίμησε τη στολή του Ελληνα Αξιωματικού, όπως αρμόζει σε έναν γνήσιο Εθνικιστή. Παρέμεινε μέχρι τέλους πιστός στην ιδέα της Πατρίδας, της Φυλής, του Εθνικισμού. Πίστεψε αταλάντευτα το δόγμα ότι ορισμένα αγαθά είναι πολυτιμότερα από την υγεία, ακόμη και από τη ζωή. Και το ακολούθησε μέχρι τέλους. Πιστός στις αρχές της Χρυσής Αυγής αγωνίστηκε μέσα σε ένα καθεστώς εχθρικό για καθετί εθνικό''. Μετά την εκλογική επιτυχία της ναζιστικής οργάνωσης, ο Μούρτος είχε στείλει συγχαρητήριο μήνυμα στον Μιχαλολιάκο: ''Θεωρώ εμαυτόν ευτυχή διότι ζω μια Χρυσή Αυγή, για να ξεβρωμίσει ο τόπος.
Η ψυχή μου φτερουγίζει μαζί σας. Με τα ιερότερα αισθήματα για μια Νύχτα των Μεγάλων Μαχαιριών!''
Η ομολογία ήταν ανατριχιαστική. Διότι η ''Νύχτα των Μεγάλων Μαχαιριών'' στην οποία προσέβλεπε ο ταξίαρχος είναι η οργανωμένη μαζική δολοφονία των αντιπάλων του που σχεδίασε ο Χίτλερ το 1934.
Και οι δυο φωτογραφίες 
συνθέτουν την μια και αυτή εικόνα,όπου το συμπέρασμα που εξάγεται είναι ένα. 
Όσο ο εθνικισμός αφήνεται από την πολιτεία στο απυρόβλητο,τα φαινόμενα αυτά θα διογκωθούν με απρόβλεπτες συνέπειες.
Και μη μου πείτε ότι ο Έλληνας ταξίαρχος χαιρετάει αρχαιοελληνικά,γιατί τότε οι επτά νεαροί στρατιώτες θα ισχυριστούν ότι,τραγουδούσαν το ''μια ωραία πεταλούδα'', έτσι για να περάσει η καταραμένη ώρα,που είναι ατέλειωτη στον στρατό.

Παραθέτω και μια τρίτη φωτογραφία,

όπου Έλληνες και Αλβανοί εθνικιστές σε αγαστή συνεργασία με επικεφαλής τον Παπά,δεν ενοχλούνται ο ένας από την σημαία του άλλου. 
Η έκφραση ''Αλβανικό γουρούνι'' δεν ισχύει εδώ για τους εν λόγω εθνικιστές.

απ' τα σχόλια:
Tsourakis Manolis ρε που παμε ρε που παμε

χρήστος χρήστου Παμε Αλβανία;

Giannis Eudokiou Την αλήθεια μην την φοβάσται!!! πόσες φορές μας έχουν δείξει βίντεο με τα καμώματα της εγκληματικής οργάνωσης;; να χαιρετάν Ναζιστικά και μαζί δίπλα τους φώτο του Χίτλερ, να καμαρώνουν υπερήφανα, για αυτά που κάνουν;; το μεγάλο πρόβλημα είναι τι κάνει οι δικαιοσύνη και πότε θα τους δικάσει;;; να πληρώσουν για αυτά που έχουν κάνει;; εγκλήματα-ξυλοδαρμούς-φάλαγγες-μαχαίρια-ξιφολόγχες κ.α. φονικά όργανα που έχουν αυτοί οι εγκληματίες;;. Άρα οι περισσότεροι είναι όργανα της τάξεως ασφαλείας και μας επιφυλάσσουν εκπλήξεις, όπως εμφύλιο κ.α. κακά που κάναμε δεκαετίες να ξεχάσει ο λαός μας!!

Nikos Crowl Είναι πια 5 χρόνια απ τη διαρροή του UCK στους εδώ δικούς του, να ενταχθούν στη αδελφή ναζιστική ΧΑ. Τώρα που άρχιζαν ντυμένοι ή όχι να πρωτοστατούν στα πογκρόμ κι ιδίως στον Αγ. Παντελεήμονα. Η τρίτη φωτογραφία δεν είναι συνύπαρξη ναζιστών απο τις δυο χώρες, θα τους χαλούσε το παραμύθι, είναι χρυσαυγίτες που δείχνουν ''προσάρτηση'' της Αλβανίας .....http://vtube.ge/en/videos/play/UzMxR1RRWFJXaDQ



συνοριακός σταθμός Κακαβιάς 1/9/2013 » Vtube.Ge
VTUBE.GE|ΑΠΟ GEWEB - STUDIO

Giorgos Trihakis Πάντως αυτός αριστερά,μπροστά από τον Μπαμπαρούση,είναι Αλβανός,πρωτοπαλίκαρο του φασίστα βουλευτή,που παλιά τον είχε εργάτη στα χωράφια του.

Nikos Crowl Ναι φυσικά...