Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

21 Νοεμβρίου, 2017

μνμ άριου χρυσαυγίτη προς ένα "κολολαο βρομοαριστερων"


καταγγελία σφσας:
Το κάτωθι κείμενο μου το έστειλε χθες ένας χρυσαυγίτης.
 
'Εχω διατηρήσει την ορθογραφία. Δεν έχω αλλάξει τίποτα. Απευθύνεται στον ελληνικό λαό αλλά το στέλνει σε μένα, σαν την παροιμία τα λέει στην πεθερά για να ακούει η νύφη.
Ένας χρυσαυγίτης λαζογερμανός σερβιτόρος στο επάγγελμα όπως οι περισσότεροι Έλληνες που πήγαν στη Γερμανία...
Το δημοσιεύω όμως γιατί είναι αποκαλυπτικός.
Και απευθύνομαι σε όσους τους ψηφίζετε, σε όσους πιστεύετε ακόμη σε ανώτερες φυλές και ράτσες, σε όσους είστε ΝΔ αλλά κλείνετε ματάκι στη ΧΑ και σε όσους στηρίζετε άλλα εθνικιστικά μορφώματα του χώρου αυτού.
Σας δουλεύουν ψιλό γαζί όταν σας λένε ότι είναι περήφανοι Έλληνες και σηκώνουν τις σημαίες και δε θέλουν ξένοι να κρατούν ελληνικές σημαίες. 
Γιατί είναι κομπλεξικοί και θέλουν να κουκουλώσουν ότι η ιδεολογία τους δεν συγκαταλέγει τους Έλληνες στην Άρια φυλή. Δεν είναι περήφανοι που είναι Έλληνες γιατί άριοι είναι μόνο οι Γερμανοί, οι Ισραηλινοί, οι Αμερικανοί, οι Σκανδιναβοί και οι Ρώσοι.
Δεν είναι χριστιανοί, άσχετα αν κάνουν μεγάλους σταυρούς.Και πάλι σας κοροιδεύουν. 
Πιστεύουν στο 12θεο για αυτό και τα προφίλ τους είναι γεμάτα με τον Παρθενώνα κι όχι γιατί είναι περήφανοι για τους προγόνους τους. Αλλωστε οι πρόγονοί μας δεν είναι άριοι και δε φτιάξανε το όπελ άστρα!
Δεν είναι περήφανοι για το έπος του 40, ούτε για την αντίσταση των Ελλήνων στους Γερμανούς, 
γιατί ο ελληνικός λαός, ένας λαός ανάξιος όπως μας αποκαλεί, πολέμησαν ενάντια στην άρια φυλή και νίκησαν! Και ντρέπονται, ντρέπονται που η ιδεολογία τους στην πραγματικότητα δεν αξίζει μία. Κι οι ηγέτες τους ήταν τόσο δειλοί που αυτοκτόνησαν.
Απολαύστε τον: 

Manos Stergi:
" Οι λαοί εκείνοι που είναι εθνικιστες είναι οι λαοί εκείνοι που πετυχαίνουν που προοδευουν που δημιουργούν που υπερεχουν και σε αυτούς τους λαούς ανήκει ο κόσμος.
Ετσι ήταν, έτσι είναι, έτσι θα είναι, και έτσι πρέπει να ειναι.
Εσυ είσαι ένας αναξιος ατομιστης βλακας τιποτενιος μηδενιστης και παλιοτομαρο. Ένας κολολαος βρομοαριστερων, αποστεομενος από κάθε έννοια πατριωτισμου, που το μόνο που ξέρεις είναι να καταστρέφεις την χώρα σου και να την ντροπιαζεις στα μάτια όλου του κόσμου.
Οι λαοί που είναι εθνικιστες είναι νούμερο ΕΝΑ. 
Οι Γερμανοί οι σκανδιναβικες χώρες οι Ισραηλιτες οι Αμερικανοί, η Ρωσία του πουτιν. Εγώ έχω διπλή υπηκοοτητα και είμαι και Γερμανος υπηκοος, σου λέω ότι είσαι ένας αναξιος κομπλεξικος κακομοιρης ζητιανος μαλακας που δεν αγαπάει την χώρα του και γιαυτό δεν προκοψες και δεν μπορείς να πετύχεις τίποτε.
Οι Γερμανοί φτιάχνουν το οπελ άστρα αυτό το κομψοτεχνημα ενώ εσύ δεν μπορεις να φτιάξεις ούτε οδοντογλιφιδα μαλακισμενο ξερασμα.
Το μόνο που ξέρεις είναι να καταστρέφεις την χώρα σου να την δυσφημεις και να την καθιστας αδύναμη ανυποληπτη και ανήμπορη να εμπνεύσει τον σεβασμό σε κανέναν. 
Γι αυτό είσαι ένας κακομοιρης ζητιανος που έτσι και σου κόψουν τα δανεικά μια βδομάδα θα πέσετε κάτω σαν σκατο.
Η ψευτοιδεες σουλτανα ξοφλησαν πάντα στον κόσμο. 
Ο καπιταλισμός είναι το πιο ωραίο σύστημα αλλά είναι για λαούς με τσαγανο και όχι για τους μαλακες κολλονεοελληνες.
Όλοι οι άνθρωποι με μυαλό πηγαίνουν στις υπέροχες χώρες της Ευρώπης για να προκοψουν και να πετύχουν. 
Βουκαλιζεσαι με την πεποίθηση ότι είστε επαναστάτες εγώ σου λέω ότι είσαι ένας γραφικός μαλακας ζητιανος καριολης κακομοιρης πίθηκος χλιμιτζουρας που θέλει να έχει μόνον δικαιώματα και ποτέ υποχρεώσεις, που κάνει αμβλωσεις αντί για παιδιά, και γι αυτό σε γαμανε δίχως έλεος σου ξεσκιζουν την κολωτρυπιδα και καλά σου κάνουν μαλακα.
Είμαστε εθνικιστες είμαστε ρατσιστες, και όλοι οι άλλοι τριτοκοσμοικοι μαλακες να μας κλασουν τα αρχιδια

**********************
Μας έστειλαν μνμ με αυτοκόλλητα για ανάρτηση γνωστού χρυσαυγουλου της Ζακύνθου
με θέμα την άτυχη Δικηγόρο 
Δες πως το αντιμετωπίζουν τα χρυσαυγουλα της Ζακύνθου: 






Για το ποία είναι η Δικηγόρος k γιατί η τέτοια συμπεριφορά απ τα φασιστοειδή Δείτε εδώ 
Τα σχόλια Δικά Σας 

Viva La Revolucion:
Γι Αυτό όπου τους παίρνεται χαμπάρι αναφορές κ μπλοκ