Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2018

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΟΙΟΙ ΞΕΠΛΕΝΑΝ και ΚΑΝΑΝΕ ΠΑΡΕΑ ΣΤΑ ΝΕΟΝΑΖΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΘΡΑΣΙΜΙΑ

Σφυροκόπημα από Παφίλη-Κουτσούμπα για τις νέες αθλιότητες της εγκληματικής οργάνωσης: Σε νέες αθλιότητες προχώρησε η ναζιστική Χρυσή Αυγή, καλώντας ουσιαστικά το Στρατό να κάνει πραξικόπημα. «Καλώ τη στρατιωτική ηγεσία της χώρας να σεβαστεί τον όρκο της, να συλλάβει τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, τον Πάνο Καμμένο και τον Προκόπη Παυλόπουλο για να αποτραπεί αυτή η προδοσία. Τα κεφάλια σας στις Πρέσπες», ανέφερε ο χρυσαυγίτης βουλευτής, Κ. Μπαρμπαρούσης, από το βήμα της Βουλής όπου συζητείται η πρόταση δυσπιστίας.
Την τοποθέτηση καταδίκασαν οι εκπρόσωποι όλων των κομμάτων, με εξαίρεση τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής, Χρ. Παππά, ο οποίος βρήκε την ευκαιρία για «πρωτόγονο» αντικομμουνισμό.

https://www.rizospastis.gr/story.do?id=9878066 - 12/6/18

Ο πρόεδρος της Βουλής, Ν. Βούτσης, πρότεινε και δέχθηκαν οι εκπρόσωποι των κομμάτων να μη συμμετάσχουν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής στη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας. Με αφορμή αυτή την πρόταση, ο ναζιστής βουλευτής, Χρ. Παππάς, αφού αρχικά υποστήριξε πως «δεν άκουσε ακριβώς» τι είπε ο Μπαρμπαρούσης, ανέφερε πως «είναι πρακτική της σταλινικής αριστεράς η εφαρμογή του κανόνα της συλλογικής ευθύνης».
O υπουργός Άμυνας, Π. Καμμένος, μίλησε για «σοβαρή προσβολή του πολιτεύματος και του στρατεύματος» και ζήτησε να ασκηθεί δίωξη κατά του Κ. Μπαρμπαρούση για εσχάτη προδοσία. 

Ο λαός θα τους στείλει στο σκουπιδοτενεκέ της ιστορίαςΟ κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Θανάσης Παφίλης, τόνισε πως είναι αυτονόητη η καταδίκη, ενώ θύμισε τη λαϊκή παροιμία «Από στόματος κοράκου, κρα θα ακούσεις», επισημαίνοντας βέβαια ότι «στη συγκεκριμένη περίπτωση προσβάλλουμε και τα κοράκια»!
«Η πολιτική τους προέλευση είναι γνωστή. Ποιοι μιλούν για πατρίδα, οι συνεργάτες των Γερμανών, οι πρόγονοί τους; Τα τάγματα ασφαλείας; Το σύνθημα της Χρυσής Αυγής ήταν δόξα και τιμή στους χίτες και στους ταγματασφαλίτες. Από αυτούς προέρχονται», ανέφερε. 
Παράλληλα, όμως έθεσε το θέμα της δίκης της Χρυσής Αυγής που καθυστερεί σημαντικά και της καταδίκης του ευρωβουλευτή του ΚΚΕ, Σ. Ζαριανόπουλου, επειδή τους αποκάλεσε ναζιστές. «Η καταδίκη πρέπει να συνοδεύεται από πράξεις», συνέχισε, ξεκαθαρίζοντας πως ο λαός τους τσάκισε και θα τους ξαναστείλει στο σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας.
Τη στάση της Χρυσής Αυγής κατήγγειλε  στην τοποθέτηση του και ο Γενικός Γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, υπογραμμίζοντας πως «δεν φτάνει μόνο ή απλά να καταδικάζουμε τη στάση των ναζί χρυσαυγιτών, όποτε κάνουν μια ακραία φασιστική προπαγάνδα μέσα στη Βουλή ή έξω απ' αυτή ή να παίρνουμε απλά τα μέτρα, με βάση τη διαδικασία και τη λειτουργία του κοινοβουλίου, αποκλεισμού τους μια – δυο μέρες. 
Όταν μιλάμε για δολοφόνους, για μια εγκληματική ναζιστική οργάνωση που βρίσκεται υπόδικη, αυτό από μόνο του τα λέει όλα: και για την ηγεσία της και για τους βουλευτές της και για τους εκάστοτε πληρωμένους μπράβους που χρησιμοποιεί ως μέλη της για να δολοφονούν αθώους συμπολίτες μας. Ο ελληνικός λαός γι' αυτό πρέπει να πάρει την υπόθεση στα χέρια του, το λαϊκό κίνημα το ίδιο να τους τσακίσει οριστικά». 
902.gr

**************

Ο Μιχαλολιάκος, μαζί με εκείνους που μέσα στη Βουλή τον χειροκροτούσαν (ανάμεσά τους Λαγός και Παναγιώταρος) διαγράφουν τον Μπαρμπαρούση για να σώσουν τον... (ξέρετε). Αλλη μια απόδειξη της ναζιστικής "λεβεντιάς".
Αλλά το ερώτημα, προς όλους τους φορείς του αστικού κόσμου, προς αυτούς που δεν έχουν καταλάβει τίποτα 5 χρόνια από τη δολοφονία Φύσσα, παραμένει: Ούτε τώρα που - μέρα μεσημέρι - κάλεσαν σε στρατιωτική δικτατορία, είναι συμμορία, κύριοι;

Τσακίστε τους ναζί!
Ούτε τώρα είναι συμμορία;

ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ  15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

Οι ναζί της Χρυσής Αυγής, από το βήμα της Βουλής, μέσω του βουλευτή τους Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση, προέτρεψαν ευθέως σε κήρυξη στρατιωτικής δικτατορίας. Οι βουλευτές της ναζιστικής εγκληματικής συμμορίας χειροκρότησαν.

Συγκεκριμένα:

«Καλώ τη στρατιωτική ηγεσία της χώρας να σεβαστεί τον όρκο της. Να συλλάβει τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, να συλλάβει τον Πάνο Καμμένο και τον Προκόπη Παυλόπουλο για να αποτραπεί αυτή η προδοσία! Τα κεφάλια σας στις Πρέσπες!»


Απευθυνόμαστε καταρχάς σε όλους τους αρμόδιους θεσμούς της αστικής σας δημοκρατίας, τον πρωθυπουργό, την κυβέρνηση, όλους όσοι συναποτελούν αυτό που αποκαλείται συνταγματικό δημοκρατικό τόξο, τα ανώτατα δικαστήρια σας, τους εισαγγελείς σας (συμπεριλαμβανομένων και των φαρισαίων σας):

Μέχρι τώρα αυτοί που δολοφόνησαν τον Φύσσα δεν ξέρατε αν είναι ναζιστική εγκληματική συμμορία.

Μέχρι τώρα αυτοί που δολοφόνησαν τον Λουκμάν δεν ξέρατε αν είναι ναζιστική εγκληματική συμμορία.

Μέχρι τώρα αυτοί που χτύπησαν στο Πέραμα δεν ξέρατε αν είναι ναζιστική εγκληματική συμμορία.

Μέχρι τώρα αυτοί που υπερασπίζονται – με δεκάδες αποδεικτικά στοιχεία – τα εγκλήματα των ναζί δεν ξέρατε αν είναι ναζιστική εγκληματική συμμορία.

Μέχρι τώρα αυτοί που δρουν και μιλάνε όπως οι ναζί δεν ξέρατε αν είναι ναζιστική εγκληματική συμμορία.

Σήμερα, που μέσα σε αυτό που εσείς αποκαλείτε «ναό της δημοκρατίας», αυτή η ναζιστική εγκληματική συμμορία προχώρησε ευθέως σε προτροπή για στρατιωτική δικτατορία και κατάλυση του δικού σας αστικού πολιτεύματος,

σήμερα που δεν έχετε το «άλλοθι», όπως στην περίπτωση του Παύλου Φύσσα ότι ήταν νύχτα και δεν είδατε,

σήμερα που ήταν μέρα και όλα καταγράφηκαν σε εικόνες και ήχους,

σήμερα, καταλάβατε εάν είναι ναζιστική εγκληματική συμμορία ή όχι;

Εμείς έχουμε καταλάβει τα πάντα. Και για αυτούς. Και για εσάς.

Και γι’ αυτό ακριβώς καλούμε τους αναγνώστες μας και συνολικά το λαό να σταθεί απέναντι στη ναζιστική εγκληματική συμμορία, να τη βγάλει από τον πολιτικό χάρτη της χώρας. Και για να το κάνουμε απολύτως κατανοητό. Τρεις λέξεις:

Τσακίστε τους ναζί!


Σημείωση: Το γεγονός πως ο αρχιναζί Μιχαλολιάκος «καταδίκασε» τον Μπαρμπαρούση και τον διέγραψε από την κοινοβουλευτική ομάδα δεν αλλάζει ούτε λέξη στο περιεχόμενο αυτών που γράφουμε. 
Δεν αποδεικνύει τίποτα άλλο εκτός από το γεγονός πως οι ναζί είναι και θρασύδειλες «κότες». Tο ίδιο ακριβώς αποκαλύπτει και η δήλωση… μετάνοιας του ίδιου του Μπαρμπαρούση, ο οποίος έχει σπεύσει να υποστηρίξει, μεταξύ άλλων: «Οι σημερινές αυθόρμητες δηλώσεις μου -τις οποίες ανακαλώ- επ’ ουδενί είχαν σκοπό να αμφισβητήσουν τη συνταγματική νομιμότητα»!

Αλήθεια, ο Μιχαλιάκος τους βουλευτές που χειροκροτούσαν τον Μπαρμπαρούση θα τους διαγράψει; Μάλιστα, ο ναζί Λαγός ενώ χειροκροτούσε πριν τον Μπαρμπαρούση με πάθος μετά στεκόταν δίπλα στον αρχιναζί, ο οποίος «καταδίκαζε» τον Μπαρμπαρούση!
ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΚΝΕ
Τα ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ κάνουν τις κότες!ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
Μάχη της Κρήτης: Ήρωες οι ναζί εισβολείς, αφελείς και εκτελεστές αιχμαλώτων οι Κρητικοί

Άλλο ένα δείγμα της θρασυδειλίας των ναζιστών της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή είναι η προσχηματική διαγραφή του βουλευτή τους Μπαρμπαρούση,  ο οποίος μιλώντας στη Βουλή κάλεσε την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων να προχωρήσει σε πραξικόπημα.
Πρώτα τον χειροκρότησαν, αποδεικνύοντας έτσι τη συμφωνία με όσα είπε και μετά -και αφού είχε περάσει μια ώρα- ο Μιχαλολιάκος τον διέγραψε από την κοινοβουλευτική τους ομάδα -όχι και από την οργάνωσή τους-, γιατί αυτά που είπε «ήταν εκτός γραμμής» και γιατί «με την δήλωση του αυτή έδωσε μια βαθιά επικοινωνιακή ανάσα στο ΣΥΡΙΖΑ».
Αυτοί οι «λεβέντες». Που, δρώντας στο σκοτάδι παρουσιάζουν το πραγματικό ναζιστικό πρόσωπό τους και όταν βρίσκουν λίγο τα σκούρα, δεν διστάζουν να αποκηρύξουν τον πραγματικό τους εαυτό.
Αυτοί οι «πατριώτες». Που τιμούν, τάχα, τη Μάχη της Κρήτης, αλλά στην πραγματικότητα πανηγυρίζουν για τη νίκη των ναζιστικών ορδών του Χίτλερ. 
«Εκεί κοντά στο Μάλεμε, υπάρχει η τελευταία κατοικία, εκείνων που αψήφισαν τις εξωτερικές πραγματικότητες και νίκησαν. Αναγνωρίζοντας την πραγματική εικόνα και σημασία των γεγονότων της εποχής εκείνης, τους απευθύνουμε έναν ακόμη Χαιρετισμό», αναφέρει έγγραφο που βρέθηκε στα αρχεία τους και περιλαμβάνεται στη δικογραφία, στη δίκη που διεξάγεται εναντίον τους. Ενώ, τους Κρητικούς που αντιστάθηκαν υπερασπιζόμενοι την πατρίδα και την ελευθερία τους, τους  χαρακτηρίζουν στο ίδιο έγγραφο, «αφελείς» και «θύματα στον δούρειο ίππο του αντιγερμανισμού», αλλά και  «οπλαρχηγούς» και «εκ του ασφαλούς πάντοτε πολέμαρχους μαχαιροβγάλτες» που εκτελούσαν «αιχμάλωτους Γερμανούς αλεξιπτωτιστές»
Να τι γράφουν σε αυτό το έγγραφο,  που τιτλοφορούν «Η μάχη της Κρήτης» οι απόγονοι των Γερμανοτσολιάδων και του Τσολάκογλου, «η σπορά των ηττημένων του '45», όπως λέει ο Μιχαλολιάκος :
«1987 1941: Σαρανταέξι Χρόνια από τις φονικότατες μάχες στο νησί που δίκαια χαροκτηρίστηκε σαν το "κλειστό σταυροδρόμι" της Μεσογείου, τον τόπο δηλαδή, που πολλά "εισέρχονται" και τίποτα δεν "βγαίνει", ή τουλάχιστον "βγαίνει" όταν δεν είναι η ώρα του.
Φαίνεται πως ο "μύθος" του Μίνωα και του Μινώταυρου έχει οριοθετήσει την μοίρα του νησιού, τόσο στον τύπο, όσο και στην ουσία, τόσο στο "ένδυμα" όσο και στην "ψυχή" του. Μονάδες του Ελληνικού στρατού, βρέθηκαν στο πλευρό των Αγγλων της ιντέλλιτζενς και του Ουίνστον Τσόρτσιλ. Πολεμούσαν, πιστεύοντας πως, κατά βάθος, έρχονταν πίσω τους η ατέλειωτη Βρετανική αυτοκρατορία. Πόσο ενάντιοι ήσαν οι Ελληνες τότε στο Γ Ράιχ;
Αντιπαρερχόμενοι τις πρόσφατες τότε ιστορικές συγκυρίες, παρατηρούμε τα εξής: Πρώτον, τον παρέλκυσμα τμημάτων των Ελληνικών ενόπλων δυνάμεων από τις Βρετανικές μυστικές υπηρεσίες. Στο σημείο αυτό, πρωτεύοντα ρόλο έπαιξαν οι άνθρωποι ταυ παλατιού, οι οποίοι, χειροπάδαρα δεμένοι στο Βρετανικό άρμα εξετέλεσαν κατά γράμμα τις εντολές των πατρόνων τους. Η άσκοπη θυσία πολλών νεαρών Ελλήνων, που από αφέλεια τους ακολούθησαν, φυσικά δεν τους ενδιέφερε. Εκείνο που προείχε, ήταν να ικανοποιηθούν οι ισχυροί προστάτες, οι οποίοι, κάποτε θα τους αντάμειβαν.
Δεύτερον, την μακρόχρονη και σαφή δράση των πρακτόρων και πρακτορίσκων των δυτικών συμμάχων στο "κλειστό αυτό σταυροδρόμι". Εκμεταλλευόμεναι την de φάκτο αγγλόφιλη και συνάμα αντιγερμανική τοποθέτηση και παράδοση του νησιού αυτού κυρίως λόγω Βενιζέλου, είχαν προετοιμάσει τέλεια τα έδαφος για ολόπλευρη και συνεχή αντίδραση κατά των Γερμανών. Οι αφελείς Κρήτες, εύκολα έπεσαν θύματα στον Δούρειο ίππο του αντιγερμανισμού. 'Ηδη, από τις πρώτες ώρες των επιχειρήσεων, αναφέρονται περιστατικά εκτελέσεως αιχμαλώτων Γερμανών αλεξιπτωτιστών από τους "οπλαρχηγούς" και τους εκ του ασφαλούς πάντοτε, πολέμαρχους μαχαιροβγάλτες.
Πόσο εύκολη επιχείρηση ήταν η κατάληψη της Κρήτης; Είναι γεγονός αναμφισβήτητο, πως οι αμυνόμενοι, ήσαν πολλαπλάσιοι, πλέον του ότι ευνοούνταν από τον περιβάλλοντα χώρο. Είναι εξ ίσου αναμφισβήτητο, το ότι με τα δεδομένα τεχνικής υποστηρίξεως των πρώτων ημερών του πολέμου, η από του αέρος κατάληψις ενός τέτοιου στόχου, άγγιζε τα όρια του εξωπραγματικού. Οι επιτιθέμενοι όμως, τα κατάφεραν. Εις πείσμα των περιστάσεων, των μακρόχρονα στημένων σκηνικών, και των σάπιων συμφερόντων της Βρετανικής τότε υπερδυνάμεως, ο αγκυλωτός σταυρός, υψώθηκε εκεί που δεν τον ήθελαν... Και ο Βρετανικός στόλος και ο Βρετανικός στρατός, που από τον Αύγουστο του 1940 παραθέριζαν στα Κρητικά παράλια, πήραν το δρόμο του γυρισμού, για πάντα. Τίμημά τους ο αργός θάνατος, ο θάνατος εκείνου που ακολουθεί χωρίς να βλέπει τον "Αγνωστο αφέντη".
Εκεί κοντά στο Μάλεμε, υπάρχει η τελευταία κατοικία, εκείνων που αψήφισαν τις εξωτερικές πραγματικότητες και νίκησαν. Αναγνωρίζοντας την πραγματική εικόνα και σημασία των γεγονότων της εποχής εκείνης, τους απευθύνουμε έναν ακόμη Χαιρετισμό.
Ο εθνικοσοσιαλισμός είναι ο "εξτρεμισμός" της Χρυσής τομής»