Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

15 Μαΐου, 2019

ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.. Κ ΔΗΛΩΝΟΥΝ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ" !!

Εν έτει 2019 είναι τραγέλαφος να πιστεύει κάποιος ότι ψηφίζουμε μόνο πρόσωπα. Κι αυτά τα πρόσωπα πώς θα κυβερνήσουν την επόμενη μέρα; Βάση της ομορφάδας τους;
*** 
«Παραμείνετε ακομμάτιστοι»!
Ποιον βολεύει το αφήγημα του ακομμάτιστου;
Ή το αφήγημα του «ψηφίζουμε μόνο πρόσωπα»;
Ό,τι ποζάρει σαν «ακομμάτιστο» βολεύει αφάνταστα τα κόμματα που με την πολιτική τους προκάλεσαν και προκαλούν τα δεινά μας και την αγανάκτηση του κόσμου.
Είναι αστείο να πιστεύει κανείς ότι ένα κόμμα αποφασίζει έστω και υπογείως να στηρίξει έναν υποψήφιο για να τον έχει μετά αντίπαλο!
Και εν πάση περιπτώσει δεν υπάρχει ούτε ένας «ακομμάτιστος», ούτε ένας «ανεξάρτητος» σε όλη τη χώρα που όταν εκλέχτηκε στράφηκε ενάντια στο κόμμα που τον στήριξε κρυφά ή φανερά.
Ανεξάρτητα από τη διαδρομή και την προέλευση του καθενός, το ζητούμενο είναι τι θα εφαρμόσουν οι δήθεν ακομμάτιστοι στην Τοπική Διοίκηση την επομένη μέρα των εκλογών.
Εν έτει 2019 είναι τραγέλαφος να πιστεύει κάποιος ότι ψηφίζουμε μόνο πρόσωπα. Κι αυτά τα πρόσωπα πώς θα κυβερνήσουν την επόμενη μέρα; Βάση της ομορφάδας τους;
Και μπορεί να σχίζουν τα ιμάτια τους όλοι αυτοί οι αφηγητές ότι είναι «ανεξάρτητοι» αλλά δεν είναι ανεξάρτητοι από την αντιλαική πολιτική που επιβάλλεται.
Είναι απολύτως και ξεκάθαρα εξαρτημένοι.
Είναι υπέρ της συνέχισης της αντιλαικής πολιτικής.
Όσοι λοιπόν μοστράρουν σαν ακομμάτιστοι είναι ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ. Γιατί και σε κόμματα ανήκουν και την πολιτική της καθεστηκυίας τάξης υπηρετούν.
Το ομολογούν, άλλωστε, μέσα από τα προγράμματά τους.
Προσπαθούν απλά να παραπλανήσουν το λαό για να υφαρπάξουν ευκολότερα την ψήφο του.
Προσπαθούν να προδώσουν τις προσδοκίες του λαού, να τον οδηγούν στην απογοήτευση.
Σ' αυτό το παιχνίδι ο λαός της Θεσσαλονίκης και του δήμου μας όχι μόνο δεν πρέπει να παίξει, αλλά μπορεί να το ανατρέψει.
Έχει επιλογή: Να τους μαυρίσει.
Έχει επιλογή: να κοκκινίσει και τις τρεις κάλπες.
Thesska Katerina