Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Τετάρτη, 9 Μαΐου 2018

Πιάστηκαν στα Πράσα οι εργατοπατέρες της ΠΑΣΚΕ να αλλάζουν κλειδαριές στο ΕΚ Πάτρας !!


Aφού το ΠΑΜΕ τους χάλασε τη σούπα της νοθείας στις πρόσφατες αρχαιρεσίες για το ΕΚ στην Πάτρα, 
αφού τους κατήγγειλαν οι ταξικές δυνάμεις, πετυχαίνοντας να οριστεί προσωρινή διοίκηση για να εκκαθαριστούν τα μητρώα (όπου διαπιστώνεται ένα όργιο νοθείας), χτες οι εργατοπατέρες της ΠΑΣΚΕ πιάστηκαν επ’ αυτοφώρω, τη στιγμή που επιχειρούσαν να αλλάξουν κλειδαριές στο κτίριο του Εργατικού Κέντρου.

Τα στελέχη της ΠΑΣΚΕ πρόλαβαν να αλλάξουν την κλειδαριά για το λογιστήριο, αλλά τους πρόλαβαν τα μέλη του ΠΑΜΕ που ειδοποιήθηκαν κι έσπευσαν στο χώρο, πιάνοντας στα πράσα τους εργατοπατέρες που προχωρούσαν στα μουλωχτά, σαν τους κλέφτες, την επιχείρηση άλωσης του ΕΚ.

Με αυτόν τον τρόπο αποδεικνύουν τον πανικό τους μπροστά σε όσα αποκαλύπτονται από την εκκαθάριση μητρώου για την εκτεταμένη νοθεία στις αρχαιρεσίες, ενώ αρνούνται να παραδώσουν στην προσωρινή διοίκηση το ταμείο -το οποίο δείχνει πως έχουν κι εκεί λερωμένη τη φωλιά τους και παίρνουν τα μέτρα τους, για να μην αποκαλυφθούν.

Μετά το επεισόδιο, δεκάδες μέλη του ΠΑΜΕ έμειναν στο κτίριο για να το περιφρουρήσουν από τυχόν νέα εργατοπατερική επιχείρηση και να δώσουν το μήνυμα σε κάθε κατεύθυνση:

Ό,τι κι αν σκαρφιστεί ο εργοδοτικός συνδικαλισμός, όσα ύπουλα μέσα κι αν χρησιμοποιήσουν οι γραφειοκράτες, το ταξικό κίνημα θα επαγρυπνεί και θα τους δίνει αποφασιστική απάντηση”.
 

Η αληθεια για το Εργατικό Κέντρο Πατρας. Συνέντευξη προσωρινής Δ/Ε


Για ΔΙΑΒΑΣΜΑ - ΜΕΛΕΤΗ:

Ένγκελς: Λουδοβίκος Φόιερμπαχ και το Τέλος της Κλασικής Γερμανικής Φιλοσοφίας

Φρίντριχ Ένγκελς ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΣ ΦΟΪΕΡΜΠΑΧ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΛΑΣΙΚΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ  Καρλ Μαρξ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΪΕΡΜΠΑΧ ΑΠΟ ΤΟ 18...