Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

09 Ιουνίου, 2018

"ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ" ΠΑΤΡΑΣ: ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΚΑΤΙ.. ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΛΕΤΙΔΗ και ΤΗΝ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ:


Πάλι ρεζίλι έγιναν,
αλλά μυαλό δε βάζουν!

Όταν καθημερινή πρακτική σου στη δημοσιογραφία είναι το ψέμα, η συκοφαντία, ο κιτρινισμός, εύκολα διολισθαίνεις στη γελοιοποίηση και στην απαξίωση της όποιας δημοσιογραφικής σου υπόστασης.
Έτσι, οι υπότροποι σε γκάφες (κυρίως στις ΄΄αποκαλύψεις΄΄ τους για τη δημοτική Αρχή) συγκεκριμένοι εμπαθείς δημοσιογράφοι της εφημερίδας ΄΄Πελοπόννησος΄΄, στην προσπάθειά τους να αποδείξουν ότι η δημοτική Αρχή είναι ανακόλουθη σε σχέση με παλαιότερες αποφάσεις της, δημοσίευσαν σήμερα σχόλιο στην τελευταία σελίδα, όπου εγκαλούσαν τον Πολιτιστικό Οργανισμό επειδή αποφάσισε να εκδώσει τιμητικές προσκλήσεις για τις εκδηλώσεις του Διεθνούς Φεστιβάλ, ενώ είχε ανακοινωθεί πως αυτές έχουν καταργηθεί για τους αποκαλούμενους "επώνυμους".
Μάλιστα, ο σχολιογράφος Μ.Β. κάνει και έμμεση αναφορά στην αφεντιά μου, καθώς – όπως λέει – θυμήθηκε δικά μου γραπτά, που αναφέρονταν στην κατάργηση των τζαμπατζήδων στις πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου.
(σ.σ. σε ό,τι με αφορά , προκειμένου να φρεσκάρω τη μνήμη του συντάκτη της "Π", αναδημοσιεύω το άρθρο που είχε δημοσιευθεί στην εφημερίδα "Αλλαγή" τον Ιούνιο του 2017.

 Επίσης, δημοσιεύω εδώ και το σημερινό σχόλιο της εφημερίδας "Π" ώστε οι ενδιαφερόμενοι να βγάλουν συμπεράσματα).
Στις απορίες της εφημερίδας, γιατί εκδόθηκαν τιμητικές προσκλήσεις για "επώνυμους", η απάντηση του Προέδρου του Πολιτιστικού Οργανισμού, Βασ.Θωμόπουλου , είναι αποστομωτική: "Δεν μοιράστηκαν σε "επώνυμους", αλλά στους μαθητές των δημοτικών φροντιστηρίων και στους εθελοντές εκπαιδευτικούς τους". Και αυτό είναι που ενόχλησε! (διαβάστε ολόκληρη τη δήλωση Θωμόπουλου).

Πάντως, το μεγαλύτερο κάζο το έπαθαν οι λεβέντες της "Π", όταν το site BEST δημοσίευσε σήμερα ένα στιγμιότυπο, που δείχνει τον Πελετίδη να βγάζει εισιτήριο για να παρακολουθήσει χθεσινοβραδινή συναυλία τζαζ, που έγινε στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ. 

(αυτά παθαίνει όποιος ρέπει στον κιτρινισμό).