Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

01 Μαρτίου, 2019

ΑΠΟ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΠΑΤΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΙ ?!!

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ
ΦΟΥΜΑΡΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΝΟΥΣ
Το έχουμε επισημάνει κι άλλες φορές ότι με βάση τα στοιχεία της Eurostat η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας είναι ουραγός σε όλα !
Πρωταθλήτρια στη φτώχεια, από τις τελευταίες στην Ευρώπη σε ανάπτυξη, ενώ ΄΄χτυπάει κόκκινο΄΄ στην ανεργία.
Κι ενώ η κατάσταση είναι γνωστή από χρόνια και οι δείκτες σε όλα τα επίπεδα χειροτερεύουν, έρχονται τώρα οι βασικοί υπεύθυνοι να αποποιηθούν τις ευθύνες τους και να τις μετακυλήσουν σε άλλους, όπως κάνουν τελευταία κατηγορώντας για τα δικά τους χάλια, τον δήμαρχο Πατρέων, Κώστα Πελετίδη.
Ένας από αυτούς είναι ο νυν Αντιπεριφερειάρχης Αχαίας και τώρα υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων, Γρ.Αλεξόπουλος. Ο οποίος, με περίσσευμα θράσους καταλογίζει ευθύνες στον Πελετίδη για τα υψηλά ποσοστά ανεργίας, φτώχειας και ανύπαρκτης ανάπτυξης!
Μιλάει αυτός που έχει 9 χρόνια Αντιπεριφερειάρχης Αχαίας και δεν έχει βάλει πέτρα πάνω σε πέτρα! (σ.σ. αυτό λέει και η Eurostat).
Κατηγορεί τον Πελετίδη ο οποίος έφερε στην Πάτρα έργα 200.000.000 ευρώ, έχει μετατρέψει την πόλη σε εργοτάξιο κι έδωσε ανάσες σε χιλιάδες Πατρινούς με το έργο του. Κι ενώ ο Γρ.Αλεξόπουλος είναι κατηγορούμενος, εμφανίζεται ως κατήγορος !
Επιχειρεί να εξωραῒσει τις αντιλαϊκές πολιτικές των μνημονιακών κυβερνήσεων που κι ο ίδιος υπηρετεί, αλλά η πραγματικότητα τον διαψεύδει.
Είναι μόνο ο Αλεξόπουλος που ως υποψήφιος δήμαρχος πουλάει φούμαρα στον κόσμο ; Όχι, είναι και οι υπόλοιποι υποψήφιοι του μνημονιακού τόξου.
Τα ίδια λένε οι υποψήφιοι της Δεξιάς, τα ίδια λέει και ο Ρώρος του ΣΥΡΙΖΑ, τα ίδια λέει και ο έτερος του ΚΙΝΑΛ, Ν.Τζανάκος, μόνο που ο Αλεξόπουλος, εκ της θέσεώς του, φέρει τη μεγαλύτερη ευθύνη ως υπεύθυνος για το Νομό και ως Περιφερειακή Αρχή.
Τα σημερινά στοιχεία της Eurostat ήρθαν την κατάλληλη χρονική στιγμή και αποδεικνύουν το ρόλο που έπαιξε ο καθένας έχοντας καρέκλα εξουσίας. Κι επειδή τα οικονομικά στοιχεία της Ευρωπαϊκής Στατιστικής Υπηρεσίας είναι αμείλικτα, καιρός είναι να μαζευτούν οι διάφοροι πολιτικάντηδες και, τουλάχιστον, να μην προκαλούν.
Στάθης Κεραμιδάς