Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

07 Οκτωβρίου, 2019

ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΔΟΥΛΕ-ΦΑΣΙΣΤΑΚΟ ΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΓΕΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ Και ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ;!!

Όταν, το 1991, οι ΗΠΑ και οι σύμ­μα­χοι τους, με την ενερ­γό συν­δρο­μή της ελ­λη­νι­κής κυ­βέρ­νη­σης, εξορ­μού­σαν ενά­ντια στο Ιράκ στον πε­ρί­φη­μο «Πό­λε­μο του Κόλ­που», δεν ενο­χλή­θη­κες.
‘Οταν το 2001, με το πρό­σχη­μα της «αντι­με­τώ­πι­σης της τρο­μο­κρα­τί­ας», αμε­ρι­κα­νοί και ευ­ρω­παί­οι πραγ­μα­το­ποιού­σαν ει­σβο­λή στο Αφ­γα­νι­στάν, δε νοιά­στη­κες.
Όταν πάλι το 2003, οι ΗΠΑ και οι σύμ­μα­χοι τους επι­τί­θο­νταν στο Ιράκ, βά­ζο­ντας για άλλη μια φορά «μπουρ­λό­το» στην καρ­διά της Μέσης Ανα­το­λής, δεν είπες τί­πο­τα.
Όταν το 2011, οι ιμπε­ρια­λι­στές των ΗΠΑ-ΝΑ­ΤΟ-ΕΕ αι­μα­το­κυλ­λού­σαν το λαό της Λι­βύ­ης προ­κει­μέ­νου να «βά­λουν χέρι» στις πλου­το­πα­ρα­γω­γι­κές πηγές της χώρας, δεν έβγα­λες κιχ.
Όταν το 2013, τα γαλ­λι­κά στρα­τεύ­μα­τα, με στη­ρίγ­μα­τα το ΝΑΤΟ και την Ε.Ε, επι­χει­ρού­σαν ιμπε­ρια­λι­στι­κή επέμ­βα­ση στο Μάλι της Αφρι­κής, έκα­νες πως δεν ήξε­ρες.
‘Οταν το 2014, το 2015 και το 2016, αμε­ρι­κα­νοί, βρε­τα­νοί, γάλ­λοι και οι σύμ­μα­χοι τους βομ­βάρ­δι­ζαν την Συρία, στο όνομα δήθεν της «αντι­με­τώ­πι­σης του Ισλα­μι­κού Κρά­τους», δεν έβγα­λες μιλιά. Όπως αδια­φό­ρη­σες επι­δει­κτι­κά για το μα­κε­λειό που δια­πράτ­τει, με την στή­ρι­ξη και τις ευ­λο­γί­ες των αμε­ρι­κα­νο­ευ­ρω­παί­ων, η Σα­ου­δι­κή Αρα­βία στην Υε­μέ­νη. 
souda
Πηγή: «Τα Νέα»
Όταν όλα τα πα­ρα­πά­νω οδή­γη­σαν σε στρα­τιές ξε­ρι­ζω­μέ­νων αν­θρώ­πων και προ­σφυ­γι­κές ροές, τότε «ξε­ση­κώ­θη­κες» και «αγα­νά­κτη­σες». Όχι όμως ενά­ντια στους θύτες (ιμπε­ρια­λι­στές), αλλά ενά­ντια στα θύ­μα­τα τους (πρό­σφυ­γες)!
Σου φταί­νε οι «λα­θρο­πρό­σφυ­γες» (όπως τους απο­κα­λείς) αλλά όχι οι ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ και η ΕΕ που μα­κε­λεύ­ουν τους λαούς.
Μιλάς για «λα­θροει­σβο­λείς», λοι­δο­ρώ­ντας με χυ­δαία ρα­τσι­στι­κό τρόπο όσους έφυ­γαν για να σω­θούν από τις βόμ­βες των ιμπε­ρια­λι­στών, αλλά δε λες κου­βέ­ντα για τη με­τα­τρο­πή της Ελ­λά­δας, απ’ την Κρήτη μέχρι την Αλε­ξαν­δρού­πο­λη, σε αμε­ρι­κα­νο­να­τοϊ­κό ορ­μη­τή­ριο θα­νά­του.
Βγαί­νεις στα κε­ρα­μί­δια, ξερ­νώ­ντας μι­κρο­α­στι­κό ρα­τσι­σμό, για τους «λα­θρο­έ­ποι­κους» και «λα­θρο­με­τα­νά­στες» που ψά­χνουν ενα κα­λύ­τε­ρο μέλ­λον για τις οι­κο­γέ­νειες τους, αλλά ου­δέ­πο­τε ψέλ­λι­σες έστω κάτι για την αμε­ρι­κα­νι­κή βάση της Σού­δας. Ενο­χλεί­σαι σφό­δρα από την πα­ρου­σία κα­τα­τρεγ­μέ­νων προ­σφύ­γων στη χώρα, αλλά ποτέ δεν σε ενό­χλη­σε η μό­νι­μη πα­ρου­σία των φο­νιά­δων των ΗΠΑ-ΝΑ­ΤΟ στην Ελ­λά­δα.
Ζητάς να «απε­λα­θούν οι λα­θρο­πρό­σφυ­γες», όμως πότε ζή­τη­σες να φύ­γουν οι ξένες βά­σεις που σκορ­πούν το θά­να­το και την κα­τα­στρο­φή;
Άκου, λοι­πόν, φα­σι­στά­κο:
«Έποι­κοι» σ’ αυτή τη χώρα δεν είναι οι πρό­σφυ­γες και οι με­τα­νά­στες, αλλά οι αμε­ρι­κα­νο­ευ­ρω­παί­οι ιμπε­ρια­λι­στές και οι βά­σεις τους.
«Λα­θραί­οι» σ’ αυτή τη χώρα δεν είναι ούτε ο πρό­σφυ­γας, ούτε ο με­τα­νά­στης. Λα­θραί­ος είναι ο μι­κρο­α­στι­κός ρα­τσι­σμός, λα­θραίο ιδε­ο­λό­γη­μα είναι η ξε­νο­φο­βία.
«Λα­θροει­σβο­λέ­ας» δεν είναι ο σύ­ριος, ο αφ­γα­νός και ο ιρα­κι­νός πρό­σφυ­γας. Λα­θροει­σβο­λείς είναι ο Πάϊατ, ο Πο­μπέο και οι σύγ­χρο­νοι «Πιου­ρι­φόϊ» του δο­λο­φο­νι­κού ευ­ρω­α­τλα­ντι­κού ιμπε­ρια­λι­σμού.
Κα­τά­λα­βες τώρα, φα­σι­στά­κο;
Έλ­λη­νες και με­τα­νά­στες ερ­γα­ζό­με­νοι έχουν κάθε λόγο να πα­λέ­ψουν μαζί, από κοι­νού, ενά­ντια στο βάρ­βα­ρο κα­πι­τα­λι­στι­κό σύ­στη­μα, αυτό που γεννά πο­λέ­μους, προ­σφυ­γιά, φτώ­χεια και δυ­στυ­χία.
Εχθρός είναι ο ιμπε­ρια­λι­σμός και όχι οι πρό­σφυ­γες.