Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

04 Νοεμβρίου, 2019

Προς Σκατόψυχους απ' τα Γιαννιτσά !!!


Διαμαρτύρονται και τα Γιαννιτσά με έναν δικηγόρο επικεφαλής (γνωστό μακεδονομάχο) που ο θεός να δώσει να μην το πάρει ποτέ κανείς για υπόθεσή του με τόσες ασυναρτησίες που είπε.

Είπε ότι ήρθαν πρόσφυγες από το Αφγανιστάν αλλά το Αφγανιστάν δεν είναι εμπόλεμη χώρα και "δε θα πληρώσουμε εμείς την πληθυσμιακή αύξηση του Αφγανιστάν"!
Αν υπάρχει θεός πρέπει να ρίξει αστροπελέκι να τον κάψει με τις ψεματούρες που είπε για να μας πείσει να είμαστε απάνθρωποι.
Στο Αφγανιστάν λόγω του 35ετούς πολέμου ο πληθυσμός πεθαίνει της πείνας κυριολεκτικά και μεταναστεύει τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.
Σαν να μην έφτανε αυτό, άλλος κάτοικος είπε το ανεκδιήγητο ότι αυτοί οι πρόσφυγες δεν μπορούν να αφομοιωθούν όπως έγινε με τους Αλβανούς και όσους ήρθαν από τη διαλυμένη Σοβιετική Ένωση που αφομοιώθηκαν μια χαρά. 
Κρύβει όμως μια αλήθεια:
Ότι αυτοί που δε θέλουν τώρα τους πρόσφυγες, είναι αυτοί που δε θέλανε ούτε τους Αλβανούς το 1990, ούτε τους πρώην Σοβιετικούς το 1991. Είναι αυτοί που τους χλευάζανε και κολλούσαν μπροστά από την εθνικότητά τους το "κωλό".
Είναι αυτοί που πριν λίγους μήνες χαρακτήριζαν και τους Σκοπιανούς "μαιμούδες και κωλοσκοπιανούς" . Τους Τούρκους "κωλότουρκους¨κ.ο.κ.
Είναι ποτισμένοι με το ίδιο δηλητήριο που ήταν ποτισμένοι κι άλλοι Έλληνες το 1922 που λέγανε "τουρκόσπουρους" τους Έλληνες της Μ. Ασίας και τους έδιωχναν από παντού σαν μιάσματα, όπως γίνεται τώρα..
Όμως ξέρουμε από πού κρατάει η σκούφια καθενός...
    "Πάρε το μίσος παραμάσχαλα, γέννημα σκύλας,
    απ’ τα ορμητήρια της ξεφτίλας·
    πελαγωμένος, σαστισμένος κι αφού λες 
πως  μπορείς,
    να ‘ρθεις να με βρεις".
Φωτογραφία: Aaquib Khan.
Ένα κορίτσι τρέχει για να προστατευτεί από τη βροχή στο μεγαλύτερο στρατόπεδο εσωτερικά εκτοπισθέντων ατόμων στην Καμπούλ
Το στρατόπεδο στο Charahi Qambar έχει περίπου 900 οικογένειες χωρίς σχολείο και μονάχα με μια κινητή κλινική 4 γιατρών. Οι περισσότεροι απ’ όσους μένουν εδώ μετανάστευσαν από τις μακρινές επαρχίες Χελμάντ, Κανταχάρ και Ορζγκάν, οι οποίες παραμένουν ζώνες συγκρούσεων. Υπαρχουν 40 τέτοια στρατόπεδα γύρω από την Καμπούλ.
Thesska Katerina

και


Όλοι εσείς που λέτε "έρχονται οι ξένοι να αλώσουν τον πολιτισμό μας",
εννοείτε το παλληκάρι που γεννήθηκε στη Ρώμη
από μαμά Δανέζα και μπαμπά γιο Γερμανίδας 
και του Παύλου, 
γιου επίσης Γερμανίδας και του Κωνσταντίνου, γιου Δανού και Ρωσίδας,
και παντρεμένο (το παλληκάρι) με Βενεζουελανή, κόρη Σλοβένου και Γερμανίδας;