Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

22 Δεκεμβρίου, 2018

ΒΡΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ..? ☺✌ -ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ "ΑΠΛΥΤΗ-ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΡΙΑ" ?!!

Οι χουντόδουλοι "καθαροί" "πατριωτες" υποχρεώθηκαν σε παραίτηση 👌☺️
***

Την Katerina ειχα την τυχη να την γνωρισουμε και προσωπικα με το ταιρι μου σε ενα εργατικο φεστιβαλ του ΚΚΕ στο Γεντι Κουλε .
Ξερετε.......
Σε εκεινες τις σκοτεινες και αντιχριστες μαζωξεις οπου μαζευομαστε ενιοτε εμεις οι απλυτοι και αθεοι εθνομηδενιστες,
βγαζουμε τα ρουχα μας και χορευουμε γυμνοι γυρω απο μια φωτια κανοντας που και που καμια ανθρωποθυσια!!!!!
Η Κατερινα μαζι με τον απλυτο συντροφο και τα απλυτα παιδακια της εκανε την τιμη να κατσει μαζι μας και ταυτοχρονα με την εκδηλωση εκανε τον κοπο να μας ενημερωσει για την ιστορια του Γεντι Κουλε,οπου ηταν φυλακες βαρυποινιτων και φυλακιζαν μαζι τους αγωνιστες λογω κοινωνικων φρονηματων!!!
Το μεγαλο λοιπον αμαρτημα της απλυτης και αθεης εθνομηδενιστριας Κατερινας
(Ναι εφτασαν σε σημειο να την αποκαλεσουν και με τετοιους χαρακτηρισμους...)
για να την διαγραψουν απο τον συλλογο γονεων το παλιο Δ.Σ. ηταν οτι πρωτοστατησε σε αντικαταστατικες ενεργειες κατα του συλλογου πριν 4 χρονια.
Ποιες ηταν αυτες?
Να "δηλητιηριασει" τις ψυχες των παιδιων του σχολειου με αλληλεγγυη,συμπονια,αγαπη,βοηθεια στον αδυναμο και φτωχο συνανθρωπο..........
Με συγκεντρωση βοηθειας για αστεγους και προσφυγες,
με ενεργειες συμπαραστασης σε απεργους,
ΜΕΓΑ ΑΝΤΙΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΕΘΝΙΚΟ ΠΑΡΑΠΤΩΜΑ!!!!!
Δεν συμβαδιζε με τα πατριωτικα ιδεωδη που ειχαν ορισμενοι χουντοδουλοι "καθαροι" πατριωτες πιστοι στο πατρις-θρησκεια-οικογενεια.......
(Λες και το να παρεχεις βοηθεια σε συνανθρωπους που την εχουν αναγκη δεν αποτελει ενα απο τα μεγαλυτερα και χριστιανικα πραγματα που μπορει να κανει καποιος χριστιανος πατριωτης!!!)
Το θεμα ομως ειναι το εξης!!!
Οτι εμεις οι απλυτοι αντε πες οτι ειμαστε βρωμικοι σωματικα.
Θα κανουμε ενα μπανακι ρε αδερφε,
θα ξυριστουμε κι ολας να ειμαστε ετοιμοι για φιλημα και ΚΑΘΑΡΙΣΑΜΕ!!!!
Οι αλλοι ομως με τις βρωμικες ΨΥΧΕΣ και τα βρωμικα ΜΥΑΛΑ δεν προκειται να καθαρισουν ΠΟΤΕ!!!!!
Και το κακο ειναι οτι οσο υπαρχουν συνεχιζουν να "βρωμιζουν" τις ψυχες και τα μυαλα παιδιων με τα οποια ειναι σε επαφη ειτε επαγγελματικα ειτε μεσα στις οικογενειες τους...........
Υ.Γ. Η Κατερινα οχι μονο δεν ειναι απλυτη αλλα ειναι μια πραγματικη κουκλα,
μια αγωνιστρια και πανεμορφη κουκλα!!!! 

Βερσυς Λινουξομιντακης
***
Η αγωνίστρια γονέας, η οποία παράνομα και αντικαταστατικά διεγράφη από το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου της, εξελέγη μετά από Γενική Συνέλευση των Γονέων και των Κηδεμόνων, νέα Πρόεδρος του ΔΣ. Κατά τη Γενική Συνέλευση τα πέντε μέλη του ΔΣ, τα οποία παράνομα και αντικαταστατικά διέγραψαν την γονέα για τις αγωνιστικές δράσεις του Συλλόγου σε προηγούμενες θητείες καθώς και τις δράσεις αλληλεγγύης σε απεργούς, ανέργους, πρόσφυγες και μετανάστες, υπέβαλλαν την παραίτησή τους και αντικαταστάθηκαν από τα αναπληρωματικά μέλη. Η αγωνίστρια γονέας κατήγγειλε στη Γενική Συνέλευση την μεθόδευση εναντίον της και αντιμετωπίστηκε με χειροκροτήματα. Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο συγκροτήθηκε σε σώμα και εξέλεξε Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων την αγωνίστρια γονέα. Είναι χαρακτηριστικό ότι μέλος του ΔΣ, που παραιτήθηκε, είπε στη Γενική Συνέλευση πως πριν τις εκλογές τον πλησίασαν άλλοι γονείς και του είπαν να θέσει υποψηφιότητα και να εκλεγεί στο νέο ΔΣ προκειμένου «να διώξουν την κομμουνίστρια από τον Σύλλογο». Ο γονέας αυτός παραδέχτηκε δημόσια ότι οι χαρακτηρισμοί σε βάρος της αγωνίστριας γονέα ήταν κοινή βούληση και των πέντε μελών που παραιτήθηκαν.
Η αγωνιστική αντίδραση της γονέα, που πραξικοπηματικά προσπάθησαν να την θέσουν εκτός ΔΣ, με την στήριξη της πλειοψηφίας των γονέων του σχολείου, η αντίδραση της Ομοσπονδίας Γονέων Κεντρικής Μακεδονίας, αλλά και το πανελλήνιο κύμα συμπαράστασης απέτρεψαν το πραξικόπημα και καταδίκασαν ουσιαστικά την άποψη που λέει ότι οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων δεν πρέπει να κάνουν αγωνιστικές δράσεις και δράσεις αλληλεγγύης, δεν πρέπει να αγωνίζονται για να υπάρχει επαρκής κρατική χρηματοδότηση για τα σχολεία των παιδιών τους, αλλά πρέπει να γίνονται εθελοντές και επαίτες προκειμένου να λειτουργήσουν τα σχολεία υποχρηματοδοτούμενα από το κράτος.
Για την Ιστορία Δες περισσότερα Εδώ:

Ο ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΣ-ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (!!)