Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

27 Δεκεμβρίου, 2018

ΟΙ ΥΠΟΨΉΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ "Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές"

Με κομμένη την ανάσα παρακολούθησε το πανελλήνιο το οικογενειακό, πολιτικό και κοσμικό δράμα μετα την ανακοίνωση της Μ. Πατούλη ότι θα διεκδικήσει τον Δήμο Αμαρουσίου.
Και μπορεί ο άντρας ο σκληρός να έκανε παρέμβαση και να έβαλε τα πράγματα στην θέση τους ,και κυρίως την κυρά του στο σπίτι της, όμως όλα αυτά ανέδειξαν το πρόβλημα της οικογενειοκρατίας στην πολιτική , με την Ν.Δ. να παίρνει σαφείς αποστάσεις από τέτοια φαινόμενα!!!
Όπως μάλιστα δήλωσε ο Κ Μητσοτάκης στο κεντρικό δελτίο του Σκαι στην γυναίκα του ανιψιού του Σ. Κοσιώνη : 
Η ΝΔ είναι το κόμμα της αριστείας και των άξιων δεν χωράνε τέτοια. Αμέσως μετα δήλωσε την στήριξη στον Μπακογιάννη άντρα της Σ. Κοσιώνη ανιψιό του και γιο της αδελφή του Ν. Μπακογιάννη πρώην υπουργού παιδιά και οι δυο του πρώην πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη.
Ο εγγονός πρωθυπουργού , γιος υπουργού ,ανιψιός του αρχηγού δήλωσε ότι αρχίζει τον πόλεμο ενάντια στην οικογενειοκρατία και τον νεποτισμό.
Στο ίδιο δελτίο και στον δημοσιογράφο Π. Καψή γιο υπουργού η φερόμενη ως διεκδικήτρια του Δήμου Αθηναίων Ο. Κεφαλογιάννη κόρη του υπουργού Ι. Κεφαλογιάννη δήλωσε την στήριξης της στις επιλογές του προέδρου.
Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του σταθμού στο προσκλητήριο του προέδρου ενάντια στο νεποτισμό δηλώνουν παρών ο Μ. Βαρβιτσιώτης γιος του γνωστού υπουργού, ο Σ. Δήμας και αυτός γιος πρώην υπουργού αλλά και οι Κεδίκογλου , Φωτήλας, Μπεκίρης, Σκρέκας , Καραγκούνης παιδιά όλοι πρώην βουλευτών.
Αίσθηση έχουν προκαλέσει οι αποκαλύψεις ότι ο πρώην πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής γιος υπουργού ανιψιός του Ιδρυτή ,ξάδελφος του νέου φέρελπι βουλευτή Κ. Καραμανλής( για πολύ καιρό νόμιζα ότι είναι το ίδιο πρόσωπο) γιο του Α. Καραμανλή δεν έχει πάρει ακόμα θέση.
Ερωτηματικά έχει προκαλέσει και μακροχρόνια σιωπή του Λιάπη ξαδέλφου του Κ. Καραμανλή πρώην υπουργού .( που είναι αυτός χάθηκε όποιος ξέρει δίνεται αμοιβή)
Τις δηλώσεις του προέδρου της ΝΔ δεν άφησε ασχολίαστες η Φ. Γεννηματά κόρη του αείμνηστου Γεννηματά και στον Ν. Χατζηνικολάου γιο πρώην υπουργού της ΝΔ δήλωσε : είμαστε το νέο!! Την άποψη της προέδρου στήριξε ο Γ. Παπανδρέου γιος του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, και εγγονός του Γ. Παπανδρέου.

Και σταματάω εδώ γιατί δεν μεταδίδω άλλο😀😀😀😀😂😂😂😂😱😱😱😱 , μας δουλεύουνε, τρολλαρουνε….
Κρατήστε πάντως αυτό: πολλές οικογένειες σε ΝΔ, ΠΑΣΟΚ ,και ΣΥΡΙΖΑ (που φτιάχνει και αυτός την δική του δυναστεία)…. μια πολιτική!!!!