Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

04 Ιανουαρίου, 2019

ΠΙΣΩ ΑΠ΄ΤΗ ΒΡΩΜΙΑ ΤΩΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ?!!


Πόσο δίκιο είχαν τελικά όσοι φώναζαν πως δεν πρέπει να υπάρξουν κουκουλοφόροι μάρτυρες σε καμία υπόθεση! 
Πόσο δίκιο είχαν τελικά όσοι φώναζαν ότι όσοι έχουν να πουν κάτι για οποιαδήποτε υπόθεση πρέπει να βγουν και να το πουν με το όνομά τους στο φως του ήλιου και όχι σαν τα τρωκτικά μέσα από τους σκοτεινούς υπονόμους! 
Πόσο δίκιο είχαν τελικά όσοι φώναζαν ότι η προσφορά των κουκουλοφόρων μαρτύρων μπορεί να είναι μόνο η σκευωρία και η προβοκάτσια! 
Πόσο δίκιο είχαν όσοι φώναζαν ότι με τους κουκουλοφόρους μάρτυρες θα στηθούν υποθέσεις που μόνο με τη δικαιοσύνη δεν θα έχουν σχέση!

Η αποκάλυψη ενός κουκουλοφόρου μάρτυρα πάνω στον οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησε να στήσει την υπόθεση της Novartis σε βάρος της Νέας Δημοκρατίας και η υπόθαλψή του από τη Νέα Δημοκρατία, που μέχρι τώρα τον αποκαλούσε κουκουλοφόρο και απειλούσε ότι θα τον στείλει στη φυλακή, επειδή τώρα αυτός δήλωσε ότι τον πίεζαν να πει πως δωροδοκήθηκαν ο Σαμαράς, ο Γεωργιάδης και ο Στουρνάρας και αυτός αρνήθηκε, μας κάνει να σκεφτούμε ότι όλη αυτή η ιστορία των κουκουλοφόρων μαρτύρων είναι ένα αλισβερίσι, ένα πάρε δώσε μεταξύ των κουκουλοφόρων μαρτύρων και τις εξουσίας.

Η «βόμβα» με την αποκάλυψη του κουκουλοφόρου μάρτυρα αποδεικνύει ότι οι κουκουλοφόροι μάρτυρες δεν έχουν καμία διαφορά από τους υπόλοιπους κουκουλοφόρους αφού χρησιμοποιούνται από την εξουσία προκειμένου να σηκώσουν κουρνιαχτό για να συγκαλυφθούν τα πραγματικά προβλήματα του λαού, προκειμένου να στηρίξουν την επιχειρηματολογία ότι για την ταλαιπωρία του λαού φταίνε οι μίζες, φταίνε εκείνοι που τ’ αρπάζουν αλλά σε καμία περίπτωση δε φταίνε αυτοί που «λαδώνουν»! 
Αυτή όλη τη βρωμιά εξυπηρετούν οι κουκουλοφόροι μάρτυρες και αυτό αποδείχτηκε περίτρανα με την αποκάλυψη του κουκουλοφόρου μάρτυρα της υπόθεσης Novartis.

Απ΄το Αγκιδα !!