Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

22 Φεβρουαρίου, 2019

ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΣΤΩΝ? ή ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ? 3η Λύση Δεν υπάρχει, Είναι κρυφά η Πρώτη !!


Μιλάνε για «αντιδημοκρατικό καθεστώς», για έλλειψη δημοκρατίας κι ελευθερίας, για «σταλινικά εγκλήματα», αναφερόμενοι στην ΕΣΣΔ και τις Χώρες του Σοσιαλισμού που γνωρίσαμε.
Ποιοι?
Αυτοί που είχαν αποικία, για δεκαετίες, το μισό πλανήτη, που λεηλάτησαν το πλούτο Αφρικής κι Ασίας, αυτοί που αιματοκύλησαν το πλανήτη με τους δυο παγκοσμίους πολέμους που οργάνωσαν το περασμένο αιώνα, αυτοί που εξέθρεψαν, βοήθησαν οικονομικά και τεχνολογικά τον μεγαλύτερο εγκληματία του σύγχρονου κόσμου, το Χίτλερ, που αιματοκύλησαν το Βιετνάμ, το Λάος, τη Καμπότζη, τη Γιουγκοσλαβία, τη μισή Μέση Ανατολή, τη μισή Αφρική.
Μιλάνε για έλλειψη δημοκρατίας στο Σοσιαλισμό, για την……«Άνοιξη της Πράγας», αυτοί που οργάνωσαν κι εγκαθίδρυσαν εκατοντάδες ανοικτές δικτατορίες σ’ ολόκληρο τον κόσμο, όταν έβλεπαν το σάπιο καθεστώς τους να παραπαίει, αυτοί που «έσφαξαν στο γόνατο» πάνω από ένα εκατομμύριο Κομμουνιστές στην Ινδονησία με την άμεση εποπτεία ΗΠΑ και Μ. Βρετανίας, αυτοί που δολοφόνησαν χιλιάδες Κομμουνιστές κι Αριστερούς στη Χιλή με την οργάνωση και καθοδήγηση των ΗΠΑ, μιλάνε αυτοί που είχαν σαν επίσημη πολιτική και «σημαία» το Μακαρθισμό.
Μιλάνε για έλλειψη δημοκρατίας στο Σοσιαλισμό αυτοί που έχουν καταδικάσει εκατοντάδες εκατομμύρια Ανθρώπους στη πείνα, την εξαθλίωση, στην έλλειψη στέγης κι άλλων στοιχειωδών αγαθών, τη στιγμή που οι παροχές στους πληθυσμούς των Σοσιαλιστικών Χωρών, δεν υπάρχουν και σήμερα ούτε στα όνειρα ακόμα και «βολεμένων» κατοίκων Χωρών του καπιταλισμού, μιλάνε αυτοί που στο «φωτεινό παράδειγμα» της Δημοκρατίας τους , τις ΗΠΑ, ο ρατσισμός, πριν λίγες δεκαετίες ήταν επίσημη πολιτική, που συμβαίνει το ίδιο επίσημα ή ημιεπίσημα σε πολλές Χώρες της ΕΕ σήμερα. (στα πανεπιστήμια της ΕΣΣΔ από τη στιγμή που ιδρύθηκε, καθώς και σ’ αυτά των υπόλοιπων Σοσιαλιστικών Χωρών, έχουν φοιτήσει ΔΩΡΕΑΝ εκατομμύρια νέοι της Ασίας και της Αφρικής, στα νοσοκομεία τους επίσης ΔΩΡΕΑΝ έχουν νοσηλευτεί αναλόγως).
Μιλάνε αυτοί……..οι κοινοί εγκληματίες……
…..αιδώς Αργείοι……